Peter Rovers (links) en Robert Kramer zetten hun handtekening.
Peter Rovers (links) en Robert Kramer zetten hun handtekening. Foto: Vitesse Media

Clean Mat Trucks blijft nog jaren ‘thuis’ bij Vitesse

Algemeen

ARNHEM - Clean Mat Trucks blijft Vitesse nog jaren trouw en heeft de samenwerking met de voetbalclub voor drie seizoenen verlengd. Met zijn handtekening onder het contract tot medio 2026 bevestigt eigenaar Robert Kramer opnieuw zijn liefde voor het geel-zwart.

 Al meer dan twintig jaar is Clean Mat Trucks als sponsor en ambassadeur verbonden aan Vitesse. De specialist in reinigingsvoertuigen en overige bedrijfswagens is al meerdere jaren de trotse hoofd- en shirtsponsor van de Vitesse Voetbal Academie. Bovendien is Clean Mat Trucks al vanaf 2017 zichtbaar op de mouw van de wedstrijdshirts van het eerste elftal, dat het logo van de partner ook op de trainingskleding heeft staan. Ten slotte onderstreept ook het hoofdsponsorschap bij Supportersvereniging Vitesse het hart voor de club en de supporters.

De betrokkenheid van Clean Mat Trucks gaat echter nog verder. Zo levert de partner een bijdrage aan veel supportersinitiatieven (uitwedstrijden, sfeeracties, etc.) en heeft eigenaar Kramer ook plannen om de banieren terug te brengen in de hoeken van GelreDome. Daarnaast toont Clean Mat Trucks ook haar maatschappelijke betrokkenheid. Onder meer door jaarlijks vijftig seizoenkaarten ter beschikking te stellen aan supporters die het wat minder hebben, maar toch graag naar Vitesse willen.

Het bovenstaande zegt eigenlijk al genoeg over de passie van Robert Kamer voor Vitesse, maar de eigenaar van Clean Mat Trucks drukt zijn band met de club ook in woorden uit. “Ik ben supporter door dik en dun, iets wat ook geldt voor veel collega’s binnen mijn bedrijf. Ook voor ons voelt Vitesse als thuis”, aldus Kramer. “De sterke verbondenheid met de club en regio dragen wij al jaren uit met dit succesvolle partnerschap.”

Peter Rovers, algemeen directeur ad interim van Vitesse, benadrukt dat het partnership met Clean Mat Trucks van grote betekenis is voor de club. “Robert kan Vitesse met recht zijn thuis noemen, omdat hij sinds jaar en dag al betrokken is bij de club. Met zijn geel-zwarte hart is hij het levende bewijs hoe mooi en belangrijk het voor Vitesse is om trouwe partners uit de regio als Clean Mat Trucks aan boord te hebben. We zijn trots dat succesvolle ondernemers als Robert ook in deze voor de club lastige periode hun langjarig vertrouwen in onze toekomst uitspreken.”