Afbeelding
Foto: Medea Huisman

Start kaartverkoop nieuw theaterseizoen Musis & Stadstheater Arnhem

Algemeen

ARNHEM – Vanaf zaterdag 20 mei kunnen muziek- en theaterliefhebbers hun hart ophalen aan het nieuwe programma van Musis & Stadstheater Arnhem. Om 12.00 uur start de verkoop van de kaarten voor concerten en voorstellingen van het nieuwe theaterseizoen 2023-2024. Bestellen kan via de website (www.musisenstadstheater.nl) en in Musis zelf. Medewerkers vertellen je graag meer over al het moois dat komend seizoen te zien is. 

Highlights Theater Oostpool, Introdans en Phion

“Op 31 augustus en 1 september openen wij het seizoen met de succesvoorstelling Midzomernachtsdroom van Theater Oostpool, Introdans, Phion en Musis & Stadstheater Arnhem. Een bijzonder moment, want dit zijn tevens één van de laatste voorstellingen in het oude Stadstheater.”

“Maar je hoeft onze huisgezelschappen tijdens de sluiting gelukkig niet te missen. Theater Oostpool staat in Musis met Cock -  een scherp en humoristische toneelstuk over liefde, identiteit en seksualiteit – en Introdans-liefhebbers kunnen vanaf Musis met de bus naar de voorstellingen in Apeldoorn, Doetinchem en Nijmegen. Daarnaast komt Introdans op 9 april 2024 met een compilatievoorstelling naar de Parkzaal in Musis.”

Highlights internationale en nationale toppers

Net als andere jaren bezoek je ook internationale topvoorstellingen in Arnhem. De getalenteerde Rocío Molina, de ‘Madonna van de hedendaagse flamenco’ brengt samen met de jonge topgitarist Yerai Cortés een eerbetoon aan het leven, de dans en de gitaar in Vuelta a Uno

Grote nationale namen als André Kuipers, Herman van Veen, Sven Ratzke, Marcel van Roosmalen en Tjitske Reidinga staan volgend seizoen in Musis. In het eerste weekend van oktober is voor de zesde keer, in samenwerking met Posttheater, het Cabaretweekend. 

Ook is er een breed aanbod met familievoorstellingen en concerten, waaronder Arcadi Volodos, Racoon en Chef Special.

Vernieuwing Stadstheater

In september sluit het Stadstheater tijdelijk haar deuren. Het theater wordt verbouwd zodat het daarna voldoet aan de wensen van deze tijd. In de tussentijd kan het publiek blijven genieten van goed theateraanbod. De programmering wordt verplaatst naar Musis, waar de twee zalen afwisselend omgebouwd worden tot volwaardige theaterzalen. 

Meer informatie over de aanstaande verbouwing van het Stadstheater is te vinden op https://www.musisenstadstheater.nl/verbouwing-stadstheater.