De eerste verkoper Mariska Verrips.
De eerste verkoper Mariska Verrips. Foto: Wereldhave

Winkelcentrum Kronenburg lanceert nieuw concept: winkel voor één dag

Algemeen

ARNHEM - Kronenburg lanceert een nieuw concept: de Pop-Up Shop. 

Dit concept is ontstaan na het grote succes van The Closet Sale, de particuliere kant-en-klare tweedehandswinkel in het centrum. De Pop-Up Shop biedt juist commerciële partijen de mogelijkheid om hun eigen winkel te hebben voor minimaal één dag, zonder vaste langlopende contracten. Het concept is daarom ideaal voor (beginnend) ondernemers, webshop-eigenaren en anderen partijen die hun producten of diensten graag willen aanbieden op een goede locatie in een groot regionaal winkelcentrum.

Zaterdag 13 mei is de Pop-Up Shop officieel geopend. Mark van Dongen (asset manager Kronenburg, namens Wereldhave) heeft met de eerste verkoper Mariska Verrips de winkel feestelijk geopend. Waar de Closet Sale winkel uitsluitend bedoeld is voor particuliere die tweedehands spullen verkopen, is de Pop-Up Shop juist te gebruiken voor partijen die commerciële doeleinde nastreven. De winkel is al voorzien van alle gemakken, een toonbank, kledingrekken, kapstokken, spiegels, kasten, decoratie en elementen waarop producten of diensten geëtaleerd kunnen worden.

De Pop-Up Shop biedt een speciaal tarief voor huurders en is beschikbaar voor één of meerdere dagen. Het is de ideale kans voor ondernemers om proef te draaien in een winkelcentrum zonder vast te zitten aan een langlopend contract. Bestaande huurders in Kronenburg mogen de winkel tevens gebruiken voor bijvoorbeeld productlanceringen of verkoop van overtollige voorraad.

Experiment

De lancering van de Pop-Up Shop is een nieuw experiment. Het concept biedt ons inziens kansen voor commerciële partijen die op zoek zijn naar de mogelijkheid om kortstondig te testen hoe het is om een winkel te hebben tegen zeer lage kosten”, aldus Mark van Dongen.

En dat hier animo voor is blijkt wel uit de lijst met aanmeldingen die is ontstaan na een korte online inventarisatie. “Circa 40 ondernemers hebben zich gemeld met interesse voor een dusdanige winkel. Stuk voor stuk ondernemers die wellicht nooit op onze radar waren gekomen. En hoe mooi zou het zijn als één van die ondernemers door zou groeien tot een daadwerkelijke vaste winkel in ons centrum”. 

De Pop-Up Shop is te vinden naast de Game Mania en tegenover de Douglas. Voor meer informatie over de Pop-Up Shop, de voorwaarden en hoe je in te schrijven kan je naar de website kronenburgarnhem.nl/popupshop.

Afbeelding
Afbeelding