Interieur van het Rozetje in wijkcentrum Elderveld
Interieur van het Rozetje in wijkcentrum Elderveld Foto:

Officiƫle opening Rozetje in wijkcentrum Elderveld

Algemeen

ARNHEM - Rozet en Sportbedrijf Arnhem vieren vrijdag 31 maart samen de officiƫle opening van een Rozetje in het wijkcentrum in Elderveld. Het Rozetje is aan het begin van dit jaar verhuisd naar deze nieuwe locatie. Wijkbewoners zijn van harte welkom om de opening samen met beide partijen en wijkwethouder Maurits van de Geijn te vieren.

Sinds 1 januari 2023 hebben Rozet en Sportbedrijf Arnhem de handen ineengeslagen en heeft het Rozetje in Elderveld zich gevestigd in het wijkcentrum aan het Breezandpad 13 in Arnhem. Op deze laagdrempelige plek willen het Rozetje en het Sportbedrijf samen het wijkcentrum weer op de kaart zetten. Met samenwerkingen met partners in de wijk en een programma dat taal, kunst, erfgoed en sport samenbrengt, hopen zij de buurt weer meer te verwelkomen in het wijkcentrum. Naast diverse activiteiten kunnen wijkbewoners bij het Rozetje ook terecht voor een kop koffie, een krantje en een goed boek.

Wijkbewoners zijn welkom om de opening samen met Rozet, Sportbedrijf Arnhem en wijkwethouder Van de Geijn te vieren op vrijdag 31 maart van 16.00 tot 18.00 uur. Er is een hapje, drankje en een optreden van de Elderse band Elderrock.