Afbeelding

Lentefestival en Zeldzaam Mooi Markt in Park Sonsbeek

Algemeen

ARNHEM - Zondag 26 maart kan het buitenleven met het aangename gecombineerd worden als in Park Sonsbeek zowel het Sonsbeek Lentefestival als de Zeldzaam Mooi Markt plaatsvinden. 

Het Sonsbeek Lentefestival is gratis toegankelijk, verspreid over de vijf horecalocaties in Park Sonsbeek. Over de vijf locaties verspreid spelen muzikanten uit de regio sfeervolle live muziek. Zowel binnen als op de verschillende terrassen kan er met een drankje van de muziek genoten worden.

Op de Zeldzaam Mooi Markt kan je kraampjes vinden met zeldzaam mooie producten van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Alle producten zijn handgemaakt, zelfontworpen of in kleine oplages (lokaal) geproduceerd. Daarnaast worden er ook ambachtelijke (biologische) lekkernijen verkocht en zijn er verschillende workshops en demonstraties.

Sonsbeek Lentefestival, zondag 26 maart, van 13:00 uur tot 17:30 uur in Stadsvilla Sonsbeek, Grand Café Aan de Beek, De Palatijn, Sonsbeek Paviljoen en Brasserie de Boerderij. Toegang: gratis

 Zeldzaam Mooi Markt zondag 26 maart, van 11:00 uur tot 18:00 uur tussen Stadsvilla Sonsbeek & de hertenkamp. Toegang: gratis

Meer info & programma: www.sonsbeekagenda.nl

Afbeelding
Afbeelding