Foto uit de oude doos.
Foto uit de oude doos. Foto:

Turnvereniging ACGV viert 100-jarig jubileum

Algemeen

ARNHEM - Turnvereniging ACGV uit Arnhem bestaat 100 jaar. Dat wordt gevierd en wel op zaterdag 1 april met een dag vol activiteiten en een receptie voor relaties en (oud)leden. 

Zaterdag 1 april viert de Arnhemse turnvereniging ACGV haar 100-jarig bestaan. De vereniging, die op 15 maart 1923 is opgericht, maakte in deze 100 jaar mooie turnhoogtepunten mee. ACGV heeft op dit moment meer dan 250 Arnhemse jeugdleden die recreatief les krijgen van gediplomeerde en enthousiaste trainers. Ook heeft ACGV een brede selectie (divisie 3-4-5) die aan regionale wedstrijden meedoet en daar zeer goede resultaten behaalt.

De festiviteiten op 1 april vinden plaats in Sporthal de Laar West aan de Brabantweg in Arnhem. In de sporthal zijn er ’s middags sportieve activiteiten voor de leden. Om 15.00 komen de voorzitter van het bestuur van de turnbond KNGU en wethouder Bob Kempf van de gemeente Arnhem de jubileumvlag hijsen’ 

Van 18.00 tot 20.00 uur is er een receptie voor ouders, oud-leden, -trainers, -bestuursleden en collega verenigingen. Gedurende de hele dag is er een expositie van historisch materiaal zoals kleding, foto’s, krantenartikelen en nog veel meer uit de rijke geschiedenis van de vereniging.

Bent u (oud) lid, trainer, bestuurder of op een andere manier bij ACGV betrokken geweest, dan bent u van harte welkom op de receptie vanaf 18.00 uur. Voor meer informatie www.acgv.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding