Primi Dentes in Arnhem is gespecialiseerd in tandprothetische en tandtechnische zorg.
Primi Dentes in Arnhem is gespecialiseerd in tandprothetische en tandtechnische zorg. Foto:
Zaken

Primi Dentes: specialist in natuurlijke gebitsprotheses

Algemeen

ARNHEM - Rondlopen met een los- of slechtzittend kunstgebit of een gapend gat in de kaak omdat één of meerdere tanden ontbreken is niet nodig. Tandprothetische praktijk Primi Dentes in Arnhem is gespecialiseerd in tandprothetische en tandtechnische zorg. 

Voor het aanmeten van een (volledig of gedeeltelijk) kunstgebit of implantaten bent u bij Primi Dentes aan het juiste adres. Dat geldt ook als u klachten heeft door uw huidige kunstgebit of dat wil laten repareren. U kunt snel terecht, ook zónder verwijzing van de tandarts. Neem gewoon zelf rechtstreeks contact op. En goed om te weten dat Primi Dentes contracten heeft afgesloten met alle zorgverzekeraars.

Voor elk gebitsprobleem biedt Primi Dentes wel een passende oplossing. Op maat. Of het nu gaat om een kunstgebit (met of zonder kliksysteem), een of meerdere implantaten of bijvoorbeeld brugcontructies. En heeft u eenmaal een kunstgebit of implantaat aangemeten gekregen, dan ziet Primi Dentes u graag één keer per jaar terug. “We kijken dan uiteraard naar de tandprotheses maar we bekijken ook de mond om te zien of alles er nog goed uit ziet”, aldus tandprotheticus en tandtechnicus Abdullah Temori.

“Ook mensen die al een kunstgebit hebben kunnen dus bij ons aankloppen. Als de patiënt op afspraak langskomt, kunnen we het probleem meteen bespreken en vaak wordt het ook gelijk in ons eigen tandtechnisch laboratorium verholpen en kan de klant daarop wachten. Wel zo handig! Het hoeft dus niet opgestuurd te worden want we hebben de kennis en materialen zelf in huis”, aldus Temori. “Het is altijd weer fijn om mensen goed te kunnen helpen. En onze gebitsprotheses hebben qua kleur en vorm een natuurlijke uitstraling. Niet van echt te onderscheiden!”    

Alleen als er in de kaak moet worden geboord vanwege het aanbrengen van een of meerdere implantaten wordt de patiënt doorverwezen naar een ziekenhuis. Het plaatsen van de implantaat zelf gebeurt wel bij Primi Dentes.   

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag 08.00 - 17.00 uur. 

Primi Dentes 
Paul Krugerstraat 2 Arnhem
tel. 026-8484887
info@primidentes.nl
www.primidentes.nl