Merel uit Arnhem wint 10.000 euro bij Postcode Loterij Miljoenenjacht.
Merel uit Arnhem wint 10.000 euro bij Postcode Loterij Miljoenenjacht. Foto: Roy Beusker Fotografie

Merel uit Arnhem wint 10.000 euro bij Miljoenenjacht

Algemeen

ARNHEM - Merel uit Arnhem is de winnaar van 10.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat onlangs te zien was bij SBS6. Merel won de prijs nadat zij in de eerste ronde van het spel besloot om geen plaats te nemen aan de desk in de volgende ronde. In plaats daarvan koos Merel ervoor om een koffer open te maken. Merel koos voor koffer 2 en dat bleek een prima keuze: in deze koffer bleek een bedrag van 10.000 euro te zitten.

Op de vraag wat ze met de gewonnen prijs gaat doen antwoordt ze blij: “Ik wil heel graag een huis kopen. Ik moet daar nog even voor door sparen, maar dit is natuurlijk een fantastisch begin!” 

Guido uit Den Bosch speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 242.000 euro.

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met per vak vijftig deelnemers om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.  

Nieuw: spelpodcast Koffer 23 

Naast het televisieprogramma lanceert de Nationale Postcode Loterij in samenwerking met Tonny Media de nieuwe spelpodcast ‘Koffer 23’. In de fictieve spelpodcast ‘Koffer 23’ kunnen luisteraars Tygo Gernandt helpen om - de door een BN’er gestolen - koffer 23 terug te vinden. Zij maken hiermee kans op 10.000 euro. Onder de verdachten bevinden zich onder anderen André van Duin, Nicolette van Dam en Nasrdin Dchar. De eerste aflevering verscheen op vrijdag 3 maart.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 2 april wekelijks te zien op zondagavond om 19.55 uur bij SBS6.