Geldinzamelingsactie voor Turkije en Syrië

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - SWOA houdt vrijdagavond 3 maart, zaterdagmiddag 4 maart en zondagmiddag 5 maart een benefiet om geld op te halen voor de getroffenen in de aardbevingsgebieden in Turkije en Syrië.

In Arnhem vinden op drie locaties activiteiten plaats. Denk aan een (kleding)marktje, verkoop drankjes en zelfgemaakte hapjes, een bingo, een veiling en live muziek. Ook aan de kleintjes wordt gedacht. Er wordt een kleine bijdrage gevraagd. De opbrengst gaat naar Giro555. 

“We doen dit niet alleen! Ook andere organisaties, initiatieven en wijkbewoners helpen mee. Zo kan je bijvoorbeeld sterrenkijken bij De Petersborg, een stoelmassage krijgen bij De Weldam en een ritje maken met de DuoFiets bij De Gaanderij. En er komen alleen maar meer activiteiten bij!”

De activiteiten zijn in locatie De Petersborg aan de Slochterenweg 40 in Vredenburg (vrijdag 3 maart van 18.30 tot 21.30 uur); De Weldam aan de Middachtensingel 39 in Presikhaaf (zaterdag 4 maart van 13.00 tot 16.00 uur en De Gaanderij aan het Driemondplein 1 in Elderveld (zondag 5 maart van 13.00 tot 16.00 uur).

“De aardbeving in Turkije en Syrië heeft het leven van honderdduizenden mensen volledig verwoest. Veel mensen zijn dakloos en ontredderd. Er is dringend behoefte aan medische zorg, dekens, voedsel en onderdak. Met deze benefiet willen we zoveel mogelijk geld inzamelen om hen te ondersteunen.”