Een Legopoppetje in het Openluchtmuseum.
Een Legopoppetje in het Openluchtmuseum.

‘Arnhemmers een glimlach bezorgen’

Algemeen

ARNHEM - In De Stadskeuken is de expositie ‘Kunst in de Keuken’ te zien. Een samenwerking van twee Arnhemse smaakmakers, De Stadskeuken en Bricks of Arnhem. De foto’s zijn te bekijken tot en met juni 2023. 

In de Stadskeuken hangen verschillende foto’s waarop Bricks of Arnhem op geheel eigen wijze Arnhemse iconen in beeld brengt. Wil je in één keer heel veel Arnhems hotspots zien? Wil je weten welke mooie plekken in de stad je nog moet bezoeken? Dan kan de expositie in de Stadskeuken je inspireren! 

Hobbyfotograaf David Harpe is de drijvende kracht achter Bricks of Arnhem. “Ik wil met mijn luchtige foto’s Arnhemmers dagelijks een glimlach bezorgen. Als tegenwicht tegen het vaak sombere nieuws. Nu kreeg ik onlangs zelf een enorme glimlach door een uitnodiging van de Stadskeuken om gezamenlijk een expositie op te zetten! Mijn eigen foto’s tentoongesteld in Arnhem. Ik mag de ruimtes van de Stadskeuken opleuken met unieke luchtige foto’s met een verfrissende blik op de stad. Hoe tof is dat!” 

“Mijn drijfveer is om de stad Arnhem in een ander perspectief te laten zien en daarmee de Arnhemmers een glimlach te bezorgen. Ik hoop dan ook oprecht dat deze samenwerking een bron van inspiratie is voor anderen. Om ook hun ruimte beschikbaar te stellen aan creatieve Arnhemmers en zo te laten zien hoeveel mooie initiatieven er wel niet zijn in de stad. Laten we samen de stad nog mooier maken!”

Bricks of Arnhem

Bricks of Arnhem is een samensmelting van Davids fascinatie voor Lego, de stad Arnhem en fotografie. “Fotografie is een manier om mooie plekken die zich in de stad bevinden en soms nog verborgen houden, in beeld te brengen”, aldus David. 

“We bewegen ons door de stad, op steeds wisselende momenten. Door de vluchtigheid en hectiek van de dag missen we alleen vaak de schoonheid van het moment. Bricks of Arnhem brengt de stad op geheel eigen wijze voor jou in beeld.”

De Stadskeuken is gevestigd aan Beekstraat 40-42 in Arnhem. De Stadskeuken is open van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur. Woensdag vanaf 18.00 uur en donderdag tot en met zondag is vanaf 17.30 uur het pop-up restaurant de Nieuwe Kantine geopend in de Stadskeuken.

www.bricksofarnhem.nl

Afbeelding