Succesvolle inzamelingsactie DE waardenpunten voor de Voedselbank

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM -  In 14 supermarkten in Arnhem en Westervoort stonden de afgelopen weken inzameldozen waarin men voor Douwe Egberts-waardepunten kon deponeren. Deze landelijke actie werd in Arnhem gecoördineerd door de Lionsclub Arnhem-Arentheem.

“De opbrengst is ook dit jaar weer overweldigend. Alle inzameldozen zijn opgehaald en de inhoud is geteld. Dat leverde na twee dagen tellen ruim 785.000 koffie- en theepunten op. Het hoogste aantal in de vele jaren dat we meedoen aan deze actie”, aldus de Lionsclub.

“In februari worden de punten overgedragen aan de koffiebrander en kan de Voedselbank Arnhem ruim 1500 pakken koffie in ontvangst nemen. Alle inwoners van Arnhem en Westervoort die bijgedragen hebben aan dit resultaat: hartelijk dank mede namens de Voedselbank. Wij hopen ook bij de volgende actie weer op u te mogen rekenen.”

Ook heeft Lionsclub Arnhem Arentheem de Douwe Egberts punten geteld die zijn opgehaald in de gemeente Lingewaard. Maar betrof 600.000 waardepunten. Goed voor nog zo’n 1200 pakken koffie voor de minder bedeelden in onze samenleving.