Introductie ‘Luisteren naar je pen’

Algemeen Kort nieuws

VELP – Hartschrift in Velp verzorgt vrijdag 3 februari een introductieworkshop voor de schrijfcursus Luisteren naar je pen. Al schrijvend maak je in deze workshop kennis met intuïtief schrijven en kom je er vanzelf achter of deze vorm van schrijven bij je past.

De introductieworkshop begint om 10.00 uur aan de Dillenburglaan 3 in Velp en duurt 2 uur met tussendoor een pauze. De kosten zijn 15 euro. Besluit je na de workshop om de schrijfcursus Luisteren naar je pen te volgen, dan krijg je dit bedrag terug. Interesse? Aanmelden via www.hartschrift.nl

De cursus Luisteren naar je pen start op 17 februari en bestaat uit 5 bijeenkomsten (om te twee weken). In deze cursus krijg je afwisselende creatieve schrijfopdrachten waardoor je teksten als vanzelf op papier komen. Zo ontdek je al schrijvend wat jou beweegt. Goed of mooi schrijven doet er in deze cursus niet toe, plezier in schrijven staat voorop. Schrijfervaring is dan ook niet nodig. De cursus Luisteren naar je Pen is ontwikkeld door Christine de Vries van Shodo en wordt gegeven door gecertificeerde trainers.