Vlnr. Mark van Dongen, Nerminca Kundic en Madelon Driessen.
Vlnr. Mark van Dongen, Nerminca Kundic en Madelon Driessen. Foto: Wereldhave

The Closet Sale geopend in Kronenburg

Algemeen

ARNHEM -  Wethouder Nerminca Kundic en Mark van Dongen (asset manager Wereldhave) hebben zaterdag 21 januari samen met de eerste ondernemer voor één dag, Madelon Driessen, de Closet Sale winkel in Kronenburg officieel geopend.

The Closet Sale is een winkel waarbij iedereen ‘ondernemer voor één dag’ kan zijn. Tegen een kleine vergoeding van 25 euro krijgen mensen namelijk de kans om hun tweedehands kleding, accessoires en home deco geheel in eigen stijl aan de man te brengen. Voor kledingrekken, kapstokken, spiegels, decoratie en natuurlijk een toonbank wordt gezorgd. Er is zelfs de mogelijkheid om, zoals Madelon heeft gedaan, er met vriendinnen samen te staan.

Vliegende start

“Dat hier animo voor is bleek wel uit de inschrijvingen”, aldus Mark van Dongen, asset manager Kronenburg. “Drie dagen nadat de inschrijvingen open gingen zaten wel al vol!”

Inmiddels is de winkel tot eind februari elke dag gevuld met een nieuwe ondernemer. Naar aanleiding van de vele aanvragen worden op korte termijn extra dagen opengesteld voor de tweedehands eendaags winkel.

De Closet Sale is te vinden tussen de Hunkemöller en WE Fashion. Voor meer informatie over The Closet Sale, de voorwaarden en hoe je in te schrijven kijk op www.kronenburgarnhem.nl/closetsale

Madelon Driessen en vriendinnen.
Afbeelding