Dansen rond de keukentafel.
Dansen rond de keukentafel. Foto: Introdans

Golden Moves en De Introdansvisite: dansprojecten voor ouderen en hun verzorgers

Algemeen

ARNHEM - Bent u op zoek naar een gezellig en vitaal uitje samen met uw mantel- of verzorger? Doe dan mee met een van de dansworkshops van Introdans. “Ook als u minder mobiel bent of in een rolstoel zit: dansen is voor iedereen!”

Op een leuke én gezellige manier in beweging zijn. Dat is het doel van de workshops ‘Golden Moves’ en ‘De Introdansvisite’. De workshops zijn voor oudere Arnhemse inwoners en hun mantelzorger, verzorger, buur, familielid of vriend(in).

- Golden Moves: zes laagdrempelige bijeenkomsten van 1,5 uur. Hierin beweegt u op een leuke manier onder leiding van een Introdansdocent. Tussendoor is tijd voor een kopje koffie of thee. Locatie: De Petersborg aan Slochterenweg 40 in Arnhem Data: dinsdagen 28 februari, 7 maart, 14 maart, 21 maart, 28 maart en 4 april van 10.00 tot 12.00 uur.

- Bij de Introdansvisite komt een Introdansdocent eenmalig 15 minuten bij u thuis op bezoek. De docent  beweegt samen met u op vrolijke muziek terwijl u op uw stoel zit.  Locatie: aan huis. U kunt een afspraak plannen op 28 februari, 7 maart, 14 maart, 21 maart, 28 maart of 4 april. In de middag vanaf 13.30 uur.

Meer informatie of aanmelden: tel. 026 - 3272266 of info@swoa.nl