Henk Sprukkelhorst en Anke Lunenberg.
Henk Sprukkelhorst en Anke Lunenberg. Foto:

Lionsclub overhandigt cheque aan Vitanos

Algemeen

ARNHEM - Een aantal leden van de Lionsclub Arnhem Arentheem heeft rond de kerstdagen vrijwillig meegewerkt aan het voorbereiden, koken en serveren van een viergangen diner in de SiZa locatie De Buitenplaats in Arnhem. Voor ruim tachtig aanwezigen werd een heerlijke maaltijd gemaakt. Opgeluisterd door zang en muziek van het Philala koor Oleee genoten de gasten met volle teugen in het in kerstsferen omgetoverde restaurant. 

Lionsclub Arnhem Arentheem wilde meer doen en besloot om eenmalig een bedrag te schenken aan stichting Vitanos. De president van de Lionsclub, Henk Sprukkelhorst, overhandigde onlangs een cheque van 500,00 euro aan de voorzitter van stichting Vitanos, Anke Lunenberg. 

De voorzitter van Vitanos bedankte de Lionsclub Arnhem Arentheem heel hartelijk voor dit mooie gebaar. Met dat bedrag kunnen extra activiteiten worden georganiseerd door Vitanos bij de wijkdiners in Arnhem. Want ook in 2023 zijn er wijkdiners in de verschillende wijken in Arnhem, georganiseerd door Vitanos. Meer informatie hierover is te vinden op de website www.vitanos.nl

Sinds kort heeft stichting Vitanos de Anbi-status, waardoor het aantrekkelijk kan zijn een schenking te doen aan deze organisatie.