Eigenaar en gastheer Kenan Ozdemir.
Eigenaar en gastheer Kenan Ozdemir. Foto:

Het Hemelrijck, hét adres voor een culinaire beleving

Algemeen

ANDELST - Knus en warm, zo kun je Het Hemelrijck aan de Tielsestraat 190 in Andelst al op het eerste oog zeker noemen. Donderdag 19 januari opent het restaurant de deuren. “Het Hemelrijck laat zich het best omschrijven als een culinair restaurant, de perfecte ambiance voor fine dining”, weet eigenaar en gastheer Kenan Ozdemir. “Geen drukke poespas maar rust, vakmanschap en gemoedelijkheid.” 

Het menu heeft een duidelijk Frans en mediterraan karakter en de invloeden van fusion zorgen voor een Aziatisch tintje. “Gasten komen hier om te genieten, ze zijn weliswaar uit eten maar voelen zich hier vooral thuis.” 

De gasten kunnen kiezen uit een drie-, vier- of vijfgangen menu. “We streven er niet naar om een sterrenrestaurant te worden maar de gasten kunnen hier wel terecht voor hemels eten. En een goed uitgebalanceerde wijnkaart hoort daarbij. Natuurlijk serveren wij ook speciaalbiertjes.” 

Het Hemelrijck wil elke maand een nieuwe kaart presenteren. “Natuurlijk mogen seizoensproducten zoals asperges, wild en mosselen niet ontbreken.” 

Ozdemir zit al 35 jaar in het vak. “Ik heb inmiddels vijf ondernemingen en weet wel wat de trends op culinair gebied zijn. We luisteren ook altijd goed naar onze gasten zodat we meteen kunnen inspelen op hun wensen.”       

Ook voor zakelijke bijeenkomsten, bedrijfsuitjes en besloten diners is men bij Het Hemelrijck aan het juiste adres. 

Het Hemelrijck is vooralsnog vier dagen open, van donderdag tot en met zondag. Men kan er nu nog terecht enkel voor diners. “Het is zeker de bedoeling om op termijn meer dagen per week gasten te ontvangen en dan ook uitgebreide lunches te serveren.” 

Heb je de ambitie om te gaan werken in de horeca, Het Hemelrijck kan altijd gemotiveerd personeel gebruiken. Neem contact op via info@hethemelrijck.nl.   

Het Hemelrijck
Tielsestraat 190 Andelst
tel. 0488 - 84 94 79
www.hethemelrijck.nl