Kom vrijblijvend een proefles volgen.
Kom vrijblijvend een proefles volgen. Foto: Lyan van Furth

GezondOud: sporten op mooiste plekken in de natuur

Algemeen

ARNHEM - “Wij zijn er voor iedereen die gezond oud wil worden en daaraan zelf, door voldoende te bewegen, een belangrijke bijdrage wil leveren. Het hele jaar sporten wij met gezellige groepen op de mooiste plekken bij jou in de buurt en zo starten we begin februari ook in Park Zypendaal Sonsbeek”, aldus GezondOud. “Wij maken sporten zo leuk dat je er iedere week naar uit kijkt.” 

Een deelnemer aan het woord: “In april las ik een stukje over sporten in het bos. Aangezien ik bijna elke dag in dat bos wandel, besloot ik om te bellen voor een proefles.” 

“Eerlijk gezegd had ik er geen hoge verwachtingen van; ik had een soort bejaardengym in gedachten. Maar toen ik meedeed, was ik zeer verrast om te ontdekken dat er ontzettend goed lesgegeven werd! Compleet met warming up, benen/billen/armen, cardio, uithoudingsvermogen, planken, cooling down… Geen spiergroep werd vergeten, er werd goed gelet op de uitvoering en dat op een positieve, vaak humoristische wijze. Een hartstikke leuke trainer, een goede sfeer, leuke medesporters; we werken hard en genieten onderwijl van de heerlijke mos- en bosgeuren. Kortom, het was hard werken én genieten en ik ging met een big smile naar huis waar ik meteen mailde dat ik graag op donderdag mee wilde blijven doen. Het sporten bevalt mij uitstekend.”

Vitaal en sociaal 

Omdat wij het sociale aspect minstens zo belangrijk vinden als sporten onder goede professionele begeleiding, organiseren wij regelmatig gezellige activiteiten waaraan je vrijblijvend kunt deelnemen. Van wadlopen in Noordpolderzijl, avonturieren in de Ardennen tot een fietstocht door de bollenstreek.”

Meer informatie

Ben we je nieuwsgierig geworden? Kijk dan op www.gezondoud.nl of bel voor een gratis proefles naar tel. 06-53837045.