Ethel Jochemsen bij een slenderbank.
Ethel Jochemsen bij een slenderbank. Foto:

Beautycare Velp: Slenderen goed voor lichaam en geest

Algemeen

VELP - Beautycare Velp is al ruim 20 jaar een begrip in Velp en omgeving. Velen weten inmiddels de weg naar de salon te vinden. Geen wonder want u kunt er terecht voor een breed scala aan behandelingen zoals Slender You, IPL-behandelingen (ontharing - ‘een van de goedkoopste van de regio’), gezichtsverzorging en (medische) pedicure.

Het programma Slender You is zeer populair. “Wij noemen dat ook wel onbelast bewegen. Net als bij zwemmen kom je lekker in beweging zonder dat het je heel veel fysieke inspanning kost omdat het als het ware de zwaartekracht uitschakelt. Ideaal voor mensen met lichamelijke klachten of beperkingen. Denk aan mensen met artrose, reuma, pijnlijke knieën en schouders of spieraandoeningen”, weet eigenaresse Ethel Jochemsen. 

De dames en heren volgen een soort parcours van in totaal 60 minuten. Gedurende dat uur liggen ze op zes verschillende banken, steeds 10 minuten. “Elke bank heeft zo zijn eigen specialisme. Er is een bank die bijvoorbeeld specifiek de onderrug- en buikspieren versterkt, andere banken trainen het hele bovenlichaam, heup en benen of juist onderrug en bovenbenen. En de relax table masseert het hele lichaam.” 

“De bloedsomloop wordt gestimuleerd waardoor overtollig vocht en afvalstoffen worden afgevoerd. De totale ontspanning geeft een relaxed gevoel en extra energie. Goed voor lichaam én geest. De mensen voelen zich ontspannen, soepeler, hebben vaak minder pijn en het bewegen gaat net wat gemakkelijker. En fijn is: klanten kunnen roerloos blijven liggen of desgewenst zelf lichte oefeningen doen.”

Beautycare Velp wordt ook wel ‘de huiskamer van Velp’ genoemd. “Door de ontspannen sfeer blijven veel slenderdames en -heren gezellig hangen of maken tijdens het slenderen een gezellig praatje met mij of met elkaar. Dat doet óók goed!”

Beautycare Velp, President Kennedylaan 81a Velp. Slenderen is geopend op maandag, dinsdag en donderdag. Voor meer info en afspraak maken: bel tel. 026-3610757, mail naar info@beautycarevelp.nl of www.beautycarevelp.nl.