DE-punten voor Voedselbank

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Vrijwilligers van Lions Arnhem Arentheem zorgen ook dit jaar weer voor de inzameling van Douwe Egberts waardepunten voor de Voedselbank. 

“Wij verzamelen en tellen de punten voor de Voedselbank Arnhem. Alle landelijk ingezamelde punten worden aangeboden aan Douwe Egberts die daarvoor pakken koffie beschikbaar stelt. Koffie is een zeldzaam product voor voedselbanken. Doordat het een lange houdbaarheid heeft, wordt het vrijwel nooit aan de voedselbanken aangeboden. In december 2021 hebben we in Arnhem en omstreken maar liefst 675.000 DE waardepunten geteld wat goed was voor 1.300 pakken koffie voor de Voedselbank Arnhem.”  

Er staan bij supermarkten in Arnhem en Westervoort inzameldozen en wel bij AH Klarendalseweg; AH Hanzestraat Presikhaaf; AH Van Lawick van Pabststraat; Jumbo Amsterdamseweg 5; Coop Geitenkamp 6; Coop Beethovenlaan (Alteveer); Jumbo Lelyweg; Jumbo Elderveld; Jumbo Rijkerswoerd; Plusmarkt Kroonsewal De Laar; AH Schuijtgraaf; AH Groningensingel en AH Westervoort en Jumbo Westervoort.