Jonge managers openen in Arnhem pop-uphotel voor goed doel

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - In de week van maandag 28 november tot en met vrijdag 2 december wordt The Stay Okay in Arnhem door Tio-studenten uit Amsterdam en Utrecht omgetoverd tot een 3-sterrenhotel.

De projectweek is het hoogtepunt van het jaar voor Hotel & Eventmanagement studenten van Tio, de HBO opleiding die door de Keuzegids Hoger Onderwijs dit jaar weer, voor de twaalfde keer op rij, is uitgeroepen tot de ‘Beste kleine hogeschool van Nederland’. Alle opbrengsten van deze week gaan naar een goed doel, de organisatie ‘Buddy to Buddy’. 

Qoutes Kaydee één van de jonge hotelmanagers van The Golden Hive: “Het gekste, moeilijkste en geweldigste schoolproject wat ik ooit gehad heb! Ik ben erg benieuwd hoe de week gaat lopen, Wat ik met zekerheid kan zeggen is dat wij allemaal ons best hebben gedaan en dat het een super leuke week gaat worden voor zowel de gasten als ons”

De Tio studenten verantwoordelijk voor Hotel The Golden Hive zitten allemaal in het eerste jaar van de Engelstalige opleiding Hotel & Event Management. Binnen deze week leren zij hoe ze de theorie in praktijk moeten brengen. Het is een grote uitdaging, want ze krijgen de Stay Okay zo goed als leeg ter beschikkingen en moeten alles verzorgen. Met als hoogtepunt het Gala op 1 december waarvoor nog enkele kaarten beschikbaar zijn.  

Hotel The Golden Hive biedt deze week maast het gala 3 toffe evenementen aan. Waaronder disco bowlen en ook een leuke en gezellige high tea; er is voor iedereen wel iets te doen deze week. Voor ontbijt, lunch en avondeten is er een uitgebreide keuze aan lekkers. 

Voor verdere informatie en reserveringen, bezoek de website: www.thegoldenhive.nl.Of stuur een e-mail naar: goldenhivehotel@gmail.com.