Gezellig aanschuiven voor het Wijkdiner.
Gezellig aanschuiven voor het Wijkdiner. Foto:

Het Grote Wijkdiner in Malburgen

Algemeen

ARNHEM - “In september 2021 vierden we met alle buren de nazomer tijdens Het Grote Wijkdiner in Malburgen. En weet je wat, we doen het gewoon nóg een keer. Op vrijdag 23 en zaterdag 24 september, middenin Malburgen bij winkelcentrum de Drieslag. Hee buur, eet je mee?, vraagt de organisatie. 

“Kom je ook naar Het Grote Wijkdiner in Malburgen? Je eet samen met je buren aan lange tafels de lievelingsgerechten van de buurt. En tijdens het diner treden verschillende Malburgers en artiesten uit heel Nederland op. Zo komen er buren zingen, dansen, en muziek maken!”

De gerechten zijn samengesteld door acht vrouwen met verschillende achtergronden. “Dat is de basis voor Het Grote Wijkdiner. Samen met chef-kok Allon Cheng delen zij hun gerechten en de achterliggende verhalen. Op deze manier leren we onze buren en hun verhalen beter kennen.”

Zaterdagmiddag 24 september is er bovendien een kinder- en jongerenprogramma op winkelcentrum de Drieslag. Van uilenballen pluizen tot urban art workshops, en van een panna-toernooi tot goochelshow! De toegang is gratis en er is voor iedereen wat te ontdekken.

Kosten voor een gevuld bord eten bedragen 5,00 euro per persoon. Koop je kaartje via ruimtekoers.stager.nl/web/tickets. Je kunt ook kiezen voor een ticket waarin een donatie van 2,50 euro zit voor stichting Kruispunt. Stichting Kruispunt biedt pastorale zorg en opvang aan dak- en thuislozen, vluchtelingen, drugsverslaafden en anderen aan de rand van de Arnhemse samenleving. 

Heb je een Gelrepas? Koop dan geen kaartje via de ticket-link, stuur dan een mail naar info@ruimtekoers.nl met je Gelrepas-gegevens. Per pas krijg je 50 % korting op één kaartje voor het diner!

Het Grote Wijkdiner is rolstoelvriendelijk, het evenement is gelijkvloers en er is een toegankelijk toilet aanwezig. Ook worden alle optredens versterkt met een ringleiding. Heb je allergieën of vragen over jouw situatie? Bel of mail ons via 06 33 00 6071 of info@ruimtekoers.nl

Afbeelding
Afbeelding