GrandCare opent eind september haar eerste begeleide omgangsruimte in Arnhem.
GrandCare opent eind september haar eerste begeleide omgangsruimte in Arnhem. Foto: Sytse Dijkstra

GrandCare opent eerste begeleide omgangsruimte in Arnhem

Algemeen

ARNHEM - GrandCare opent eind september haar eerste begeleide omgangsruimte in Arnhem. Daar kunnen ouders en kinderen elkaar ontmoeten, onder begeleiding van een professional. De ruimte moet een fijne, speelse, knusse plek worden met een huiselijke sfeer waar zowel ouders als kinderen zich op hun gemak voelen.

Het bieden van een begeleide omgang wordt door GrandCare vaak uitgevoerd in opdracht van de Jeugdbescherming. Belangrijk is voor zowel ouders als kinderen dat dit plaats kan vinden in een kindvriendelijke en veilige omgeving. Zo komt het contact tussen ouders en kinderen optimaal tot uiting. GrandCare gelooft erin dat dit bijdraagt aan een fijn contactmoment wat ontzettend belangrijk is als ouders hun kinderen beperkt kunnen ontmoeten.

Naast begeleide omgangen verzorgt GrandCare begeleiding in tal van andere situaties. Zowel voor de Jeugd Wet als de Wet Maatschappelijk Ondersteuning wordt GrandCare ingezet. 

“GrandCare is volop in ontwikkeling en krijgt ook steeds meer voet aan de grond in de Regio Centraal Gelderland. Daar zijn we trots. Dit betekent dat GrandCare steeds meer mensen mag begeleiden én dat we regelmatig nieuwe medewerkers mogen verwelkomen.” 

“We zijn een daadkrachtige organisatie die zich al ruim twaalf jaar inzet voor mensen met enkelvoudige of meervoudige problematiek”, aldus GrandCare. 

Meer weten over GrandCare? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.
GrandCare Arnhem
Mr. E.N. van Kleffensstraat 6
6842 CV Arnhem
m.tiebot@grandcare.nl
www.grandcare.nl
Tel. hoofdkantoor: 024 - 3573 468.