Bowling Vereniging Arnhem zoekt nieuwe leden

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Bowling Vereniging Arnhem (B.V.A.) is op zoek naar nieuwe leden.

“Wij zijn een vereniging van ongeveer 90 leden en zoeken nieuwe enthousiaste leden (18+) die ons tijdens de competitie op maandag- en/of dinsdagavond komen versterken. Wij spelen op de Schelmsebrug in Arnhem op 12 keurig onderhouden en geoliede banen die conform de NBF (Nederlandse Bowling Federatie) zijn goedgekeurd”, aldus Iwan Kersten namens het bestuur.

“Aan het lidmaatschap zit ook het lidmaatschap van de NBF verbonden. Hierdoor kunt u ook landelijke toernooien spelen en als klap op de vuurpijl ook internationaal, zoals enkele leden van onze club doen. Verder organiseren we ieder jaar ‘in house’ toernooien en het Arnhems Kampioenschap.”

Mocht u interesse hebben gekregen of wilt u een keer komen kijken: meld u zich dan via bestuur@bowling-arnhem.nl. “Uiteraard bent u ook van harte welkom om vanaf 5 september op een maandag- en/of dinsdagavond te komen kijken. Wanneer u van tevoren even aangeeft dat u wilt komen kijken, dan zorgen wij dat er iemand is die u te woord kan staan.” Stuur een berichtje naar bestuur@bowling-arnhem.nl.

Meer info: www.bowling-arnhem.nl of Facebook: bowling vereniging Arnhem.