SonsbeekTheaterAvenue in het Sonsbeek Park.
SonsbeekTheaterAvenue in het Sonsbeek Park.

SonsbeekTheaterAvenue in Arnhem

Algemeen

ARNHEM - Van donderdag 25 t/m zondag 28 augustus vindt voor de 22e keer de SonsbeekTheaterAvenue plaats in het Sonsbeek Park in Arnhem.

“Tientallen voorstellingen, acts, muziek en lekker eten en drinken, dansen en chillen: voor groot en klein is het heerlijk om in het mooiste park van Arnhem te zijn. Met het grootste zomerterras!”, aldus de organisatie.

Hoogtepuntje

“De SonsbeekTheaterAvenue is het oudste en leukste theaterfestival van Oost-Nederland, een hoogtepuntje in Arnhem, midden in de zomer. Het jaarlijks terugkerende, vierdaagse festival met theater, dans, muziek en cabaret vindt plaats in het Sonsbeek Park in Arnhem.” 

“Vele bezoekers weten de prachtige locatie inmiddels wel te vinden. Voor groot en klein zijn er vele tientallen verrassende acts, betoverende voorstellingen en grappige gebeurtenissen.”

Het publiek loopt rond en maakt een keuze uit de vele korte voorstellingen die op circa 50 verschillende plekken opgevoerd worden. In de nostalgische theatertenten en openluchttheaters kun je kijken en luisteren naar muziek-, cabaret- en theatervoorstellingen. Soms groots, dan weer klein en intiem. 

“Je wandelt van de ene voorstelling naar de andere. Of je gaat in het gras zitten en geniet van de sfeer, de mensen en het park. Laat je leiden door het programma of laat je verleiden door de artiesten die parade maken en hun voorstelling als de beste aan de man brengen.” 

“Er zijn leuke foodtrucks waar de heerlijkste gerechten worden bereid, en voor het eerst is brasserie de Avenue Moltogusto van de partij!”

Spiegeltent Idolize

In de prachtige spiegeltent IDOLIZE zijn voorstellingen van onder andere Ludique!, Meiden van Los, Abba Fever, Joey en Emile Hartkamp, Frank Groothof en meer.

Openingstijden

Donderdag, vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 24.00 uur en zondag van 12.00 tot 24.00 uur.

Kaartverkoop

Het is alleen voor de voorstellingen in de Spiegeltent mogelijk om in de voorverkoop kaarten te kopen. Voor alle andere voorstellingen koopt u de kaarten tijdens de Avenue bij de artiesten zelf. Voor programma, kaartverkoop en het laatste nieuws, kijk op de website: www.sonsbeektheateravenue.nl