AutoMaatje zoekt vrijwillige office medewerkers

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - AutoMaatje is een vervoersservice waarbij vrijwillige medewerkers minder mobiele inwoners uit Arnhem op verzoek vervoeren. De organisatie is  nu op zoek naar office medewerkers. 

De inwoner neemt telefonisch contact op voor het boeken van een rit. Als office medewerker ga je op zoek naar een beschikbare chauffeur om te matchen aan de rit. Daarna neem je contact op met de inwoner voor het bevestigen van de rit. 

De functie is afwisselend. Je voert telefoongesprekken met inwoners uit Arnhem, je verwerkt de gegevens in het systeem waarvoor je uiteraard een training krijgt. Je hebt contact met de vrijwillige chauffeurs en daarnaast is er tijd voor een gezellig kopje koffie of thee met de collega’s van de office.  

Werkdagen/tijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. Vind jij het leuk om in contact te zijn met mensen, hou je van plannen, ben je minimaal één dagdeel beschikbaar en ben je handig met de computer? Neem dan, ook voor meer informatie, contact op via vrijwilliger@swoa.nl of bel Iris Wessels: tel. 06 - 1178 1082.