Een jonge bezoeker neemt plaats op de cover. (Foto: Wereldhave)
Een jonge bezoeker neemt plaats op de cover. (Foto: Wereldhave) Foto: Wereldhave

Vitesse en Rozet openen eigen selfierooms

Algemeen

ARNHEM - Na de succesvolle opening van de Be Your Selfie Tour in juni van dit jaar, openden Vitesse en Rozet eind juli hun eigen selfierooms. Daarmee kreeg de tour er twee creatieve en kleurrijke ruimtes bij. 

De selfieroom van Vitesse is een levensgroot ‘Vitesse Magazine’ waar bezoekers zichzelf in hun eigen pose als hoofdrolspeler op de voorkant van het Magazine kunnen vastleggen. De onthulling werd verricht door Vitesse iconen Edward Sturing en Nicky Hofs. 

De samenwerking tussen Vitesse en Kronenburg komt niet uit de lucht gevallen, in mei van dit jaar lanceerden de twee Arnhemse partijen al gezamenlijk een online flippergame tijdens de Arnhemse Flipperweken. De lokale samenwerking wordt nu dus voortgezet met een unieke Vitesse Selfieroom binnen het Be Your Selfie Tour concept.

Dreammachine

De selfieroom van Rozet heet de ‘Dreammachine’. Het is een ruimte waarin de bezoeker zichzelf letterlijk kan zien wegdromen. In samenwerking met jongeren uit de wijk, AM Supportteam en marketingbureau The Four Marketeers is er gekeken naar de toekomst van Kronenburg, daaruit is deze selfieroom ontstaan. De Selfieroom staat in het teken van ‘je leven lang ontwikkelen’ en brengt je letterlijk in een donker universum waar lichtflitsen langs je oren vliegen.

De Be Your Selfie Tour blijkt een schot in de roos voor Kronenburg. In de afgelopen drie weken bezochten al duizenden mensen de Tour. “De selfie trend is populair, dat zien we terug in het aantal bezoekers en de brede doelgroep die de kamers bezoekt. Op een zaterdag lopen er boven de duizend mensen door de Tour”, aldus Asset Manager Mark van Dongen.

De Vitesse kamer en de Rozet kamer zijn nu ook open voor publiek. De Tour is de gehele week open en is tot 30 september te bezoeken in Winkelcentrum Kronenburg.

De Tour bestaat uit 15 selfie kamers, waarvan de meeste in één ruimte bij elkaar staan. Zo vindt je er onder andere een kamer met roze angelwings, een telefooncel tot een upside down of candy room. De kamers zijn zo ontworpen dat iedereen de mogelijkheid heeft zijn of haar eigen ‘statement’ te kunnen maken. De Be Your Selfie Tour geeft de bezoeker de ruimte zichzelf te kunnen zijn. Of je nu alleen langskomt, een groep vrienden en vriendinnen meeneemt, met je kinderen óf kleinkinderen de kamers bezoekt. De kamers zijn ‘fun’ voor jong en oud.

Samen op de foto in de Dreammachine. (Foto: Wereldhave)
Afbeelding
Afbeelding
Edward Sturing en Nicky Hofs op de cover.