Hond Djinn.
Hond Djinn.

Huisdier van de Week

Algemeen

ARNHEM - Djinn (06-10-2012) is een eigenwijze oude man die graag zijn eigen gang gaat. Voor Djinn zijn we op zoek naar iemand die letterlijk en figuurlijk sterk in zijn schoenen staat. 

Djinn is een grote jongen en dat weet hij maar al te goed. Luisteren vindt hij vaak erg moeilijk en hij heeft vooral veel aandacht voor zijn omgeving. Als je niet oplet, walst hij zo over je heen en trekt hij je overal mee naartoe. 

Djinn vindt het leuk om samen te spelen met een bal of flostouw. Hij kan dan wel eens een beetje té enthousiast worden en vindt spelen met je voeten dan het allerleukst. We hebben bij Djinn een tumor weggehaald op één van zijn voorpoten. Na onderzoek bleek dit kwaadaardig te zijn. Het is helemaal weggehaald, dus voor nu ‘schoon’. Er bestaat een kans dat het terugkomt (dat kan ook op andere plek zijn). Dit dient in de gaten te worden gehouden. 

Wij plaatsen Djinn in een 1-2 persoonshuishouden zonder kinderen of andere huisdieren. Ervaring met dit soort honden is een vereiste. Diernummer: 31541, kijk op de website  dierentehuisarnhem.nl/dieren/djinn/

De andere dieren die een nieuw thuis zoeken, vindt u op de site www.dierentehuisarnhem.nl