Peter Miedema en Tanja Ameling.
Peter Miedema en Tanja Ameling. Foto:

‘Meneer’ nu ook in Arnhem te vinden

Algemeen

ARNHEM - ‘Mooie vrouwen blijven niet lang alleen. Mooie, succesvolle vrouwen al helemaal niet’. De oprichting van Meneer de Aankoopmakelaar in Arnhem is dan ook geen verrassing. 

In Nederland en Spanje draaien de vestigingen op volle toeren. In de stad Arnhem, tevens de geboortestad van Esther van Heteren (de oprichtster van Meneer & Mevrouw de Aankoopmakelaar) worden fantastische nieuwe kansen gezien. 

De nieuwe vestiging in Arnhem staat onder leiding van de deskundige Peter Miedema met ondersteuning van Tanja Ameling. Peter is een ervaren en gedreven makelaar. Hij kent de stad en de omgeving als geen ander. Hij staat dan ook te popelen om de mensen succesvol te begeleiden in het aankoopproces van hun droomhuis. 

Goed onderzoek

“Ik vind het belangrijk om alles betreffende de woning zo goed mogelijk te onderzoeken waardoor er na de aankoop geen onverwachte zaken boven water komen. Dat is waar ik als aankoopmakelaar het verschil wil maken zodat u zich alleen maar druk hoeft te maken of u de woning leuk vindt en hoe u deze zal gaan inrichten”, aldus een enthousiaste Peter.

Voordelen van Aankoopmakelaar 

Het grote verschil met de ‘gewone’ makelaars is dat de makelaars van Mevrouw/Meneer de Aankoopmakelaar zich puur en alleen focussen op de aankoop van een woning. Een formule die staat als een huis. Peter: “Met een eigen aankoopmakelaar staat u als koper een stuk sterker. Je profiteert van de kennis, de doortastendheid en onze ervaring. Kortom: een huis kopen zonder zorgen en zonder verrassingen achteraf!”

Meer informatie

Benieuwd wat Meneer de Aankoopmakelaar in Arnhem voor u kan betekenen?
Neem contact op via:
tel. 026 – 389 55 50
arnhem@meneerdeaankoopmakelaar.nl
meneerdeaankoopmakelaar.nl