Afbeelding
Foto: Petra de Kramer

Gratis wijkvolleybalpakketten: samen sporten, samen eten

Algemeen

ARNHEM - Samen sporten en samen eten. Een topcombinatie. Wij hebben daarom een leuke, gezellige activiteit voor iedereen. Gewoon bij jou in de wijk. Gratis en voor niks. Speel samen een potje volleybal en maak tussendoor lekkere en gezonde springrolls. 

Trommel daarom je buren, vrienden, sportclub op en maak er een leuke dag van samen in je eigen buurt. Kun je geen geschikte plek vinden? In Arnhem zijn dit jaar tien vaste volleybalnetten geplaatst. Er is er vast een bij jou in de buurt.

Wat moet je doen?
Bestel heel eenvoudig jouw volleybalwijkpakket op sportinarnhem.nl/wkvolleybal. Je krijgt een tas met volleybalmateriaal én een tas met versproducten om samen met je team klaar te maken en op te eten. Iedereen kan een pakket aanvragen, maar op = op! Er zijn 100 pakketten beschikbaar. Op 15 juli worden de pakketten uitgedeeld. Bestel dus snel, want we verwachten dat ze veel aangevraagd gaan worden.

Wat krijg je?
Een volleybalwijkpakket bestaat uit twee tassen. De eerste tas is gevuld met volleybalmateriaal. Met een netje, drie soorten ballen, een frisbee, pionnen, een fluitje en een flyer met spelvormen kan vrijwel iedereen uit de voeten. De tweede tas bevat een aantal versproducten en een receptkaart. Hiermee kun je springrolls maken.

WK Volleybal 2022
Arnhem is een van de gaststeden van het WK Volleybal voor vrouwen dat plaatsvindt van 23 september tot en met 15 oktober 2022. Het Nederlands team speelt in Arnhem bijvoorbeeld tegen Italië en België. Hierbij kun je ook aanwezig zijn. Kaartjes bestel je online via de website.

Hoe krijg je zo’n pakket?
Vul het formulier in op www.sportinarnhem.nl/wkvolleybal.
Op deze site vind je ook de locaties van de vaste netsportvelden en alle informatie over de wedstrijden van het WK Volleybal in Arnhem.