Afbeelding

Zomervakantiebeurs Rijkerswoerd

Algemeen

ARNHEM - Zaterdag 2 juli van 13:00 – 15:15 uur is de allereerste zomervakantiebeurs in het schoolgebouw aan de Pythagorasstraat 9 in Rijkerswoerd. De opzet is hetzelfde als bij de kinderkledingbeurzen, die al jaren in Rijkerswoerd worden gehouden.

Een zomervakantie met peuters is heel anders dan met pubers. Veel spullen heb je maar kort nodig en daarna ligt het ongebruikt in de kast. Daarom verkoopt de organisatie namens buurtbewoners de zomervakantiespullen die zij niet meer nodig hebben, maar die een ander goed kan gebruiken: campingservies, koelbox, reistas, parasol, klapstoel, waterijsvormpjes, opblaasbadje, buitenspeelgoed, zwemspullen, enzovoorts. Er is ook zomerkleding (alleen korte mouwen/pijpen) te koop voor kinderen, dames en heren. Tot slot is er ook een back-to-school’-afdeling met spullen voor de middelbare school, zoals woordenboeken, atlas, rekenmachine, passer, enzovoorts.

De toegang is gratis. Bezoekers die in de eerste twee tijdsloten naar binnen willen, hebben een vooraf geboekt toegangskaartje nodig. Vanaf 14:15 uur is er vrije inloop. Meer info en toegangskaartje boeken: https://tweedehandsbeurzen.wordpress.com .