Erwin van Veldhuizen met Guus Hiddink op de foto. (Foto: Erwin van Veldhuizen)
Erwin van Veldhuizen met Guus Hiddink op de foto. (Foto: Erwin van Veldhuizen)

Guus Hiddink gespot op Papendal

Algemeen

ARNHEM - Coaches Betaald Voetbal (CBV) en de KNVB hielden maandag 20 juni op Papendal het Nationaal Voetbaltrainers Congres 2022. Een dag die in het teken stond van ‘kennis delen, kennis halen, inspiratie opdoen en netwerken’.

BN-Watcher Erwin van Veldhuizen had dit congres al tijden in zijn agenda staan. “Eind maart mocht ik Louis van Gaal ontmoeten op de KNVB-Campus in Zeist, hoe gaaf is het om nu wederom in de persoon van Guus Hiddink een trainer van formaat te mogen ontmoeten”, aldus Erwin. En natuurlijk werd er een selfie gemaakt.

“Ik merk op straat dat mensen de foto’s ook zien in de krant of op internet. Mensen zeggen dan vaak tegen mij ‘wat leuk en knap dat het je steeds lukt. Zo leuk om te zien wie je iedere keer weer ontmoet’. Dat doet me goed. Ik vind het zelf natuurlijk erg leuk om te doen en als je dan al die positieve geluiden hoort, is dat een mooie stimulans om door te gaan.”

We gaan nu langzaam richting zomerstop. Wie de volgende persoon op de foto wordt, weet Erwin niet. “Voor mij ook altijd weer een verrassing.”