Gezellige sfeer tijdens Park Open.
Gezellige sfeer tijdens Park Open.

Festival Park Open

Algemeen

ARNHEM - Het singer-songwriter podium van Park Open, waar aanstormend talent van Rijn IJssel het publiek betovert met mooie liedjes, heet dit jaar het Ziggo podium. “Gedeelde passie voor muziek en de diepe Arnhemse wortels van Park Open inspireerden Ziggo om het festival te ondersteunen”, aldus de organisatie. 

Park Open trapt zondag 26 juni af en is er vier zondagen achter elkaar met steeds andere bands, artiesten en singer-songwriters. Zondag 26 juni met onder meer The Same, Sare Weijman, DrummonD, Isabelle van den Heuvel, The Koalaz, Mira & Mila en Gecko Club. 

Ook is er een kinderprogramma dat wordt verzorgd door Jeugdland Arnhem. “Hoe relaxt wil je het hebben? De fijnste muziek, het groenste gras, het betaalbaarste festivalbiertje van de stad en de leukste mensen om je heen. En daarbovenop eten kinderen dit jaar gratis poffertjes!”, aldus de organisatie

Kijk voor het programma of om tickets te bestellen op www.parkopen.nl of volg Park Open op Facebook. Tickets voor volwassenen kosten 4,15 euro, kinderkaartjes zijn 1 eurocent. Steeds van 12.00 tot 20.00 uur.