Het leggen van de startsteen.
Het leggen van de startsteen. Foto:

Basisschool De Laarhorst krijgt hinkelbaan cadeau

Algemeen

ARNHEM - Basisschool De Laarhorst in de wijk De Laar heeft vorige maand van KPN Netwerk een hinkelbaan cadeau gekregen. De hinkelbaan werd geopend door het leggen van de ‘startsteen’ door twee leerlingen en directrice Sandra Meuleman.

De glasvezelaanleg in de stad Arnhem is in volle gang. KPN startte begin maart met het aanleggen van glasvezelkabels in de wijk De Laar. Medio november zijn de werkzaamheden naar verwachting afgerond in de wijken De Laar, Elderveld en Elden. Regiodirecteur Jeroen van der Jagt van KPN: “Met een glasvezelnetwerk legt KPN het fundament voor Arnhem. Hiermee investeren we in de toekomst van alle inwoners: jong en oud. Voor de leerlingen van basisschool De Laarhorst hebben we een hinkelbaan als cadeau meegenomen. Daarmee zorgen we naast snel internet voor maatschappelijk belangrijke thema’s als thuiswerken en leren op afstand ook voor kinderspeelplezier.” Sandra Meuleman: “Deze hinkelbaan past mooi in het plan wat we hebben voor ons plein. Een groen uitdagend plein met ruimte voor bewegend leren.”

 In de komende periode wordt de wijken Arnhem Rijkerswoerd, Vredenburg en Kronenburg aangesloten en informeert KPN de inwoners over de verdere planning van de werkzaamheden.