Auditie vooropleiding dans seizoen 2022/2023

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Studio26 geeft aandacht aan tieners die meer willen trainen of van dans hun beroep willen maken door middel van een talent ontwikkelingstraject, vooropleiding dans. Door al ruim 25 jaar de grootste dansschool in de regio Velp- Arnhem te zijn, beschikt Studio26 over veel ervaring, kennis en deskundigheid voor onder andere dit ontwikkelingstraject.

Om toegelaten te worden tot de vooropleiding dans seizoen 2022/2023 vindt er een auditie plaats op vrijdag 20 mei van 18.00 uur tot 21.00 uur. De auditie bestaat uit deelnemen aan de les met huidige leerlingen, fysieke test en een eindgesprek. Meer info: www.studio26.nl/educatie/vooropleiding-dans/

De vooropleiding dans is een intensief dansprogramma bedoeld voor getalenteerde en gemotiveerde dansers tussen de 10 en 18 jaar. De leerlingen krijgen elke week les in de stijlen als ballet, modern, jazz, hiphop en diverse commerciƫle stijlen en worden persoonlijk gecoacht. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het opdoen van podium ervaring.

Met deze lessen krijgen de leerlingen de kans om hun allround danstechniek te verbeteren en indien gewenst klaargestoomd te worden voor een vervolgopleiding aan een MBO of HBO dansopleiding. De professionele vakdocenten, die hun sporen hebben verdiend bij o.a. Introdans, in de musicalwereld of de internationale entertainment wereld, geven les in verschillende leeftijd- en niveau groepen.