Kleine greep uit het assortiment.
Kleine greep uit het assortiment.

Eénmalige fabrieksverkoop Inventum, Tomado en Carmen: tot wel 60% korting

Algemeen

ARNHEM -  Op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei vindt er een grote fabrieksverkoop plaats op bedrijventerrein het Broek in Arnhem. Bezoekers ontvangen tot 60% korting op de merken Inventum, Tomado en Carmen. 

Het aanbod bestaat uit een breed assortiment huishoudelijke artikelen; van koffiezetters, waterkokers, grillapparaten tot koelkasten, ovens en magnetrons. Op het gebied van personal care varieert het aanbod van weegschalen, bloeddrukmeters, elektrische dekens tot föhns, krultangen en stijltangen. Er worden uitsluitend nieuwe producten aangeboden met twee jaar fabrieksgarantie.

De fabrieksverkoop vindt plaats aan de Simon Stevinweg 44 in Arnhem (bedrijventerrein het Broek). De verkoop is vrijdag 20 mei van 10.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag 21 mei is de fabrieksverkoop van 10.00 tot 17.00 uur. Parkeren kan voor het gebouw en op de aangegeven plekken bij naastgelegen bedrijven. Tijdens de fabrieksverkoop is het alleen mogelijk om met de pinpas te betalen.

Inventum is een oer-Hollands merk en al meer dan 110 jaar een begrip in Nederland. Met een uitgebreid assortiment aan klein huishoudelijk, vrijstaand witgoed, inbouw witgoed en persoonlijke verzorging biedt het merk goede kwaliteit apparaten die in veel huishoudens te vinden zijn. Carmen heeft een mooi assortiment persoonlijke verzorgingsproducten waaronder föhns, stijltangen en krultangen- en sets, maar ook lichaamsverzorging zoals een gezichtsstomer en ladyshave. Tomado staat bekend om zijn praktische producten voor een betaalbare prijs.
Locatie: Simon Stevinweg 44 in Arnhem