Expositie Bloemwerk en Festival Goed Groen

Algemeen Kort nieuws

VELP - Op en in het schoolgebouw van Aeres Velp zijn donderdag 2 juni twee evenementen tegelijkertijd. Naast kleurrijk bloemwerk die de bloemstudenten tentoonstellen is op het buitenterrein de vierde editie van het Festival Goed Groen met livemuziek, verkoopkraampjes en eten en drinken. Vrij entree.

Tussen 16.00 en 21.00 uur is er een afwisselend programma waarbij de mbo Bloemopleiding een belangrijke rol speelt. Met een expositie laten alle mbo-bloemstudenten hun mooiste creaties zien. Ook is er een workshop Bloemschikken. 

Festival Goed Groen

Hip, duurzaam, trendy, culinair, informatief en muzikaal zijn opnieuw de ingrediƫnten van de vierde editie van het Festival Goed Groen. Vergeet niet om contant geld mee te nemen voor het afrekenen bij de diverse kramen.

Tijdens livemuziek van Lianne & Friends kun je snuffelen bij de verkoopkramen met onder meer lokale en uniek kadootjes, tweedehands kinder- en dameskleding, leren tassen en portemonnees, sieraden, vazen en tweedehandsboeken. Voor kinderen is er van alles te doen van schminkdesign tot bewegen tot een rondje zweefmolen. De groene school biedt planten, hanging baskets, kruiden en bloemen te koop aan. En bij de MBO miniondernemingen kunt u onder meer terecht voor kaarsen, planten en geuren.