Ook gehandicapte kinderen kunnen dankzij speciale hulpmiddelen paardrijden.
Ook gehandicapte kinderen kunnen dankzij speciale hulpmiddelen paardrijden.

Open dag Lionsclub bij Bio Manege Kids

Algemeen

ARNHEM - Lionsclub Arnhem Arentheem houdt vrijdag 20 mei een Open Dag bij Bio Manage Kids aan de Wekeromseweg 12 in Arnhem (tegenover Papendal). Dit om kennis te maken met deze serviceclub én het project ‘Support de Bio Manage Kids’. Aanvang 16.00 uur. Vrij entree.

Het project Bio Manage Kids is door de Lionsclub opgestart om zoveel mogelijk kinderen met een handicap te laten paardrijden. Dankzij de speciaal opgeleide instructeurs, vrijwilligers en de vele hulpmiddelen is het voor hen mogelijk te werken aan hun geestelijke en lichamelijke gezondheid. 

Dit alles brengt wel de nodige kosten met zich mee. Vandaar dat Arnhem Arentheem het project is gestart om 1000 supporters te werven (15,00 euro per jaar). Met de opbrengst kunnen specifieke aankopen voor de manege worden betaald, zoals paarden, nieuwe zadels, paardentuig en constructies om de kids, letterlijk en figuurlijk, in het zadel te helpen. Stichting Het Gehandicapte Kind vermeerdert jaarlijks de opbrengst met 25%. 

Tijdens de Open dag kunt u kennis maken met alle betrokkenen en zich aanmelden als nieuwe supporter. Aanmelden via biomanegekids@gmail.com. 

arnhemarentheem.lions.nl