Beimer, familiebedrijf van vleesliefhebbers in hart en nieren.
Beimer, familiebedrijf van vleesliefhebbers in hart en nieren.

Lekker, betaalbaar en duurzaam vlees bij Beimer

Algemeen

ARNHEM – Sinds juni vorig jaar kent winkelcentrum Rijkerswoerd een nieuwe vleeswinkel: Beimer. Hier verkopen ze vlees van een hoogwaardige kwaliteit.

Beimer Meat is een echt familiebedrijf, dat in 1957 in Enschede begon als rundvleesproductiebedrijf. Hier wordt op een verantwoordelijke wijze vlees verwerkt tot een ambachtelijke delicatesse. Grotendeels bestemd voor de export, maar ook voor de horeca, Retail en food-industrie in Nederland.

Zo’n 75% van het luxe rundvlees werd door Beimer geëxporteerd. In het begin van de coronacrisis viel een groot deel van deze export weg. Wat nu? Ze begonnen met het uitdelen van bestellijsten onder het personeel, daarna via Facebook en ophalen middels een drive through. Dat bleek een groot succes en resulteerde in juni 2020 in een eerste winkel in Enschede. Een jaar later is de vestiging in winkelcentrum Rijkerswoerd in Arnhem geopend.

Het concept brengt een kwalitatief goed stuk vlees rechtstreeks van de fabriek tot aan de consument en ook nog eens voor een betaalbare prijs. Beimer biedt een veelzijdig assortiment, voor je dagelijks maaltijd, maar ook voor specialiteit. Naast het rundvlees bestaat het assortiment uit varkensvlees, kippenvlees, kalfsvlees, dry-aged beef en zelfs vis.
Kom kennismaken bij Beimer aan Achter de Coulissen 1 in Rijkerswoerd/Arnhem. De drie komende vrijdagen en zaterdagen is het extra gezellig met een kok die je van alles laat proeven!