Afbeelding

Online kennismaken met Yuverta mbo Velp

Algemeen

VELP - Op vrijdag 28 januari en zaterdag 29 januari 2022 kunnen studiekiezers online kennismaken met de opleidingen van Yuverta mbo Velp. Op beide dagen kunnen geïnteresseerden online  presentaties volgen over alle opleidingen die deze school aanbiedt. Docenten én studenten komen aan het woord en beantwoorden vragen over de opleiding, (buitenland)stage, projecten en de sfeer op school.

“We willen studiekiezers, ondanks de huidige coronabeperkingen, zo goed mogelijk voorlichten over onze opleidingen en school,” vertelt Maurice Koster, senior opleidingsmanager van Yuverta mbo Velp. “Dat doen we met online voorlichtingen via Teams, zodat iedereen aanwezig kan zijn. Docenten en studenten vertellen alles over onze opleidingen en geïnteresseerden kunnen hun vragen stellen.”

Rondleiding door de school

“Het groen in en om het gebouw en het uitzicht over Landgoed Larenstein maakt Yuverta mbo Velp een fijne plek om te studeren. Dit ervaar je niet online. Daarom organiseren we op donderdag 10 februari van 16.00 tot 20.00 uur persoonlijke rondleidingen door school en over het landgoed. Een docent vertelt meer over de opleiding en laat het projectlokaal zien, een student laat vervolgens de school, praktijklokalen en het landgoed zien”, vertelt Koster. Geïnteresseerden kunnen zich binnenkort aanmelden via yuverta.nl/kennismaken.

Opleidingen in de natuur

De opleidingen bij Yuverta mbo Velp hebben hun eigen specialisme en vinden elkaar in de liefde voor de natuur, het klimaat en het buiten zijn. Dankzij de goede banden met het bedrijfsleven heeft iedere opleiding (internationale) werkweken en excursies, zodat je veel in de praktijk leert. Opleidingen die in Velp gegeven worden zijn onder andere Bos- en Natuurbeheer, Watermanagement, Buitensport coördinator, Eco en wildlife, Dier en management en Boomverzorging / European Tree Worker.

Kennismakingsweek

De online open dagen van Yuverta mbo Velp zijn onderdeel van de kennismakingsweek van Yuverta. Studiekiezers kunnen in deze week online meer te weten komen over alle Yuverta
richtingen, opleidingen en scholen. De week loopt van 21-30 januari 2022. Aanmelden kan via:yuverta.nl/kennismaken.