Een filmpje met daarin een hoofdrol voor Arnhemmer Andy van der Meyde en de mascotte van Vitesse maakt de samenwerking tussen Vitesse en BetCity.nl wereldkundig.
Een filmpje met daarin een hoofdrol voor Arnhemmer Andy van der Meyde en de mascotte van Vitesse maakt de samenwerking tussen Vitesse en BetCity.nl wereldkundig. Foto: Vitesse Media

Vitesse zet in op meerjarig partnership met BetCity.nl

Algemeen

ARNHEM - Vitesse heeft de handen ineengeslagen met BetCity.nl. De aanbieder van sportweddenschappen heeft zich voor tweeënhalf seizoen als non-exclusive betting partner aan Vitesse verbonden, met een optie voor nog een jaar. Het partnership werd onlangs aangekondigd middels een video met Arnhemmer Andy van der Meyde in de hoofdrol.

De nieuwe partner zal niet alleen prominent zichtbaar zijn op veel verschillende plekken, waaronder trainingskleding, maar zal in samenwerking met Vitesse ook acties opzetten voor de supporters. Commercieel directeur Peter Rovers van Vitesse: “We zijn verheugd dat we opnieuw een meerjarige samenwerking hebben afgesloten met een ambitieuze en snelgroeiende organisatie. Met dit partnership verzilveren we bovendien een belangrijke commerciële kans”, aldus Rovers. “Tevens juichen wij het bij Vitesse altijd toe als partners hun grote liefde voor sport met ons delen. Dat is bij BetCity.nl zonder meer het geval.”

Robert Kooiman, Marketing Director van BetCity.nl, beschouwt de samenwerking met Vitesse als de gewenste volgende stap voor zijn organisatie. “Wij zijn met BetCity.nl in volle bloei en dat geldt ook voor Vitesse, met onder meer de eerste Europese overwintering in de clubhistorie”, zegt Kooiman. “Dit partnership biedt ons de gelegenheid om nog meer voetbalfans te bereiken. In het bijzonder dus de supporters van Vitesse, waarvoor we mooie acties in petto hebben. We kijken uit naar een langdurige samenwerking met Vitesse.”

BetCity.nl is een online bettingplatform voor sportfans. De nieuwe partner van Vitesse is een Nederlandse aanbieder van online sportweddenschappen en casinospellen.