Kom je eigen Crappy Robot maken.
Kom je eigen Crappy Robot maken. Foto: Zefanja Hoogers / Rozet

Kom ‘lekker klooien’ in de kerstvakantie

Algemeen

ARNHEM - Heb jij altijd al een robot willen bouwen? Of willen shinen in je eigen fantasievolle outfit? Of wil jij graag je eigen rap opnemen? Kom dan tijdens de kerstvakantie op verschillende locaties in de stad toffe uitvindingen maken met Rozet in het Klooilab. Zelf maken is leuk, maar waar moet je beginnen? En hoe? 

Door de hele stad heen, van Makercosmos aan de Coehoornstraat naar de oude bibliotheek Bieb3000 in Presikhaaf, van het Timmerhuis in Malburgen, naar Rozet bibliotheek weer terug in Presikhaaf: tijdens de kerstvakantie kan de jeugd zich gratis vermaken door over eigen fashion en spoken word te dromen, een eigen robot te bouwen, een kunstwerk voor eigen wijk te bedenken en te maken of een geluidsmachine te bouwen. 

In het Klooilab staan het zelf experimenteren, het aanklooien en de ruimte krijgen om zelf ideeën te ontwikkelen centraal. Geen voorgekookte projecten die stap voor stap gevolgd moeten, maar ruimte voor fantasie, verbeelding en creativiteit. Klooi jij mee?    

Ga naar rozet.nl en vind via de zoekmachine met ‘klooilab’ de juiste webpagina om het hele programma te zien. Het programma begint vaak na de kerst en gaat door tot en met 7 januari 2022.  

Aanmelden voor een activiteit via klooilab@rozet.nl. Geef je naam en leeftijd door en laat ook weten wie er komen en voor welke workshop(s) (dag en tijd) je hebt gekozen.