Cast op bezoek bij filmvertoning Captain Nova

di 7 dec 2021, 12:57 Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Bij Pathé Arnhem is zondag 12 december om 12.25 uur een speciale voorstelling van ‘Captain Nova’. Na afloop van de film brengt de cast een bezoek om in de zaal vragen te beantwoorden. De voorstelling duurt inclusief Q&A tot ongeveer 14.30 uur. De voorverkoop is inmiddels gestart via www.pathe.nl/arnhem

Het jaar 2050. De aarde is er zo slecht aan toe dat gevechtspiloot Nova de opdracht krijgt terug te reizen in de tijd om een desastreuze milieuramp te voorkomen. Maar waar niemand rekening mee heeft gehouden is een bijwerking van het tijdreizen: Nova wordt weer jong en stort neer als twaalfjarige. Niemand neemt haar nog serieus, behalve Nas - een verwaarloosde tiener die het mysterieuze meisje en haar vliegende robotje ADD uit handen probeert te houden van de geheime dienst. Lukt het Nova en Nas alsnog om de wereld te redden? 

Naar aanleiding van de coronamaatregelen is er een toegangscheck voor bezoekers vanaf 13 jaar. De toegang tot de bioscoop wordt alleen verleend op vertoon van een geldige QR-code uit de CoronaCheck app en vanaf 14 jaar in combinatie met een geldig ID (Paspoort, Identiteitskaart of Rijbewijs). Kinderen t/m 12 jaar worden niet gecontroleerd voor toegang tot de bioscoop. Mondkapjes zijn verplicht maar mogen af zodra men op de stoel zit.