Drie Gelderse acts mogen één dag gratis gebruik maken van poppodium Luxor Live!

vr 3 dec 2021, 09:59 Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Door de huidige coronamaatregelen klinkt er momenteel geen muziek in Luxor Live. Dat vinden de mensen van Luxor Live en van Poppunt Gelderland zonde. Drie Gelderse acts krijgen daarom ieder een dag de gelegenheid om gratis aan de slag te gaan in de grote zaal van Luxor Live. De zaal, professionals en techniek staan die dag volledig tot de beschikking van de artiesten die op deze manier tóch aan hun muziek kunnen werken.

“Luxor Live wil artiesten de kans geven om op een volwaardig podium aan hun act te werken. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan een podiumrepetitie, een licht- en stageplan of video-opnames. Niets is te gek of te saai, zolang het plan zinnig is voor de ontwikkeling van de desbetreffende act.”

Kom je uit Gelderland? Heb je een hiphopgroep, elektronische act of band en je weet wel wat je zou willen doen als jij één dag de sleutel krijgt van Luxor Live? Dan kan je vóór 10 december een kort plan insturen via de website van Luxor Live of Poppunt Gelderland. Het plan moet te realiseren zijn binnen één dag en er mag die dag geen publiek bij aanwezig zijn. De drie beste of origineelste plannen worden uitgenodigd.

www.luxorlive.nl