Afbeelding

‘Voor de hele week heb ik mijn warme prakje’

Algemeen

In de huiskamer van de heer Okkes (90 jaar) wordt er gewacht op de bezorgers: Joop de Bruijn en Hans Bosman. Ongeduldig kijkt de heer Okkes uit het raam. “Normaal zijn ze altijd eerder.” Dat klopt, maar door dit interview zijn ze vandaag iets later. Inmiddels zijn de heren gearriveerd. De heer Okkes begint te vertellen. 
Twee jaar geleden hoorde hij via een oud-collega over de maaltijden van SWOA. De heer Okkes vroeg hem of hij nog alleen kookte. Hierop antwoordde zijn oud-collega: “Nee, daar ben ik van afgestapt.” Na het eten van een proefmaaltijd was de heer Okkes om. Hij vindt de maaltijden lekker en heeft er genoeg aan. “Iedere dag boodschappen doen en bedenken wat moet ik nu weer eten?” Daar had hij geen zin meer in. Het invullen van de menukaart om het eten te bestellen vindt hij makkelijk. “Voor de hele week heb ik mijn warme prakje.” vertelt hij. “Je kunt zelf kiezen, vis, vlees of vegetarisch, er is keuze genoeg.” Joop en Hans komen één keer in de week langs om het eten te bezorgen. Volgens de heer Okkes komen de heren altijd stipt op tijd. 

Probeer nu met korting!
SWOA werkt samen met Food Connect, zij maken de maaltijden. Zij bereiden het eten niet in een fabriek maar in een echte keuken, wel zo lekker. Er wordt gekookt met verse ingrediënten, lekker, gezond, persoonlijk en volgens de Richtlijnen van Goede Voeding van het Voedingscentrum. Beetje meer jus, extra groenten, zonder zout of een dieet? Het is zo geregeld. De menu’s zijn maar liefst zeven dagen houdbaar in de koeling. Ook zijn er vriesverse maaltijden die je langer kunt bewaren. 
Je hebt al een maaltijd vanaf € 5,35. Met de GelrePas krijg je ook nog eens korting. 
Speciaal voor de lezers van de Arnhemse Koerier geven SWOA en Food Connect een korting van 35%. Deze korting krijg je bij een bestelling van minimaal 5 en maximaal 14 maaltijden. Om gebruik te maken van deze korting bel je naar Food Connect via 0 888 10 10 10, vergeet niet door te geven dat je gebruik maakt van de 35% kortingsactie. De klantenservice noteert alle gegevens en zorgt dat er een menulijst jouw kant op komt. 
De menu’s zijn ook te bekijken via swoa.uwmaaltijd.nl.