Foto:

Inloopspreekuur reizen met OV weer opgestart

ARNHEM - Nu het reizen met het openbaar vervoer niet alleen meer voor noodzakelijke reizen geldt, starten de OV-ambassadeurs weer met inloopspreekuren op locatie. Zo is er woensdag 4 augustus een inloopspreekuur in Rozet aan de Kortestraat 16 in Arnhem van 14.00 tot 15.30 uur. 

Tijdens de inloopspreekuren geven OV-ambassadeurs senioren uitleg over het reizen met trein en bus. Want reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Om langer zelfstandig te kunnen reizen, bieden OV-ambassadeurs, vrijwilligers die ook 55+ zijn, de mogelijkheid om vragen over het openbaar vervoer te stellen.

Naast de fysieke inloopspreekuren kan men ook gebruik blijven maken van het telefonisch spreekuur. Op doordeweekse ochtenden en op enkele vaste middagen en avonden zitten OV-ambassadeurs klaar om telefonisch of via beeldbellen OV-vragen te beantwoorden. Heeft u vragen over reizen met het OV? Maak dan gebruik van het telefonisch spreekuur en bel 038 - 303 70 10 (tijdens de zomerperiode tot 31 augustus alléén bereikbaar op de ochtenden). 

www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden