Foto:

Zomer met Natuurcentrum Arnhem

ARNHEM - De hele zomer vinden er op de locaties van Natuurcentrum Arnhem leuke en leerzame activiteiten plaats voor kinderen. Bij alle activiteiten staat plezier maken en leren op de boerderij of in de natuur centraal. In het kader van het 40-jarig jubileum van Heemtuin Presikhaaf zijn alle activiteiten in de heemtuin bovendien gratis.

Zomerprogramma

Op alle locaties van Natuurcentrum Arnhem (Stadboerderij de Korenmaat, Stadsboerderij Presikhaaf, Heemtuin Presikhaaf en Molenplaats Sonsbeek) worden de activiteiten voor kinderen weer opgestart na een lange sluiting door de Corona pandemie.

Er is een uitgebreid zomerprogramma (te vinden op de website: www.natuurcentrumarnhem/activiteiten) met uiteenlopende activiteiten. Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld op safari in hun eigen stad en ontdekken ze bijzondere dieren. Of ze werken mee met de boer en ervaren hoe het is om voor dieren te zorgen.

Gratis activiteiten wegens Heemtuin jubileum

Dit jaar bestaat Heemtuin Presikhaaf 40 jaar. In het kader van dit jubileum zijn alle activiteiten in de heemtuin gratis. In de zomermaanden wordt er bijvoorbeeld geschilderd in de tuin en kan je een theatervoorstelling bezoeken.

Bekijk de website www.natuurcentrumarnhem.nl/activiteiten voor meer informatie of om je op te geven voor een activiteit.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden