Foto: Ivo Hutten

The Colorfield Performance bijna op het ‘Hoogste punt’

ELST -  The Colorfield Performance groeit door op het Evenemententerrein in Park Lingezegen! Inmiddels is bijna de helft van de panelen beschilderd en vormen ze een kleurrijke expositie in de buitenlucht. Om een extra dimensie aan het project toe te voegen hebben de kunstenaars videoboodschappen over hun werk opgenomen die via een QR-code bij het paneel te bekijken zijn. 

Het werk aan de 500 panelen vordert met de dag. Steeds meer panelen worden kleurrijk beschilderd door kunstenaars uit binnen- en buitenland. Ook voor omwonenden die hun vaste rondje door Park Lingezegen maken zijn er bijna dagelijks nieuwe werken te bewonderen.

QR-codes zorgen voor extra beleving 

De kunstenaars hebben één dag om hun paneel om te toveren in een kleurrijk kunstwerk. Om te zorgen dat bezoekers toch het verhaal achter het werk van de kunstenaar zelf kunnen horen, nemen de kunstenaars ook een video op over hun werk. Door een QR-code bij het paneel te scannen kunnen bezoekers deze video bekijken en zo het verhaal achter het paneel ontdekken. Door het grote oppervlak van het terrein én de spreiding van de bezoekers over de dag kan dit geheel Corona-verantwoord. 

Nog de hele zomer te zien! 

Tot en met 31 augustus wordt er door kunstenaars gewerkt aan The Colorfield Performance. Daarna zal het gehele kunstwerk nog tot en met 1 oktober te zien zijn op het Evenemententerrein aan De Park in Elst. The Colorfield Performance zorgt voor een kleurrijke zomer Van 15 april tot en met 31 augustus werken er elke dag 6 kunstenaars aan een paneel. Zij werken van 9:30 tot twee uur voor zonsondergang, ieder aan één van de 500 panelen. Op maandag en dinsdag wordt er niet gewerkt, maar kan het kunstwerk wel bekeken worden. Van 1 september tot en met 1 oktober is het volledige kunstwerk nog een volle maand te bewonderen. Website: www.thecolorfieldperformance.nl 

Praktische informatie

 The Colorfield Performance is te vinden op het Evenemententerrein in Park Lingezegen, gelegen aan De Park in Elst. Navigatie kan u instellen op: Park Lingezegen, De Park 10, 6661 NW in Elst. Het evenemententerrein ligt in het verlengde van De Park.

Over Park Lingezegen 

Park Lingezegen is een groot landschapspark tussen Arnhem en Nijmegen. Het is een recreatiegebied en groene uitloop voor de 160.000 huidige en toekomstige bewoners van Arnhem-Zuid, Bemmel, Elst, Huissen en Nijmegen-Noord wat zich de komende jaren verder ontwikkelt op de thema’s natuur, landbouw, food, sport, erfgoed én kunst. Meer informatie is te vinden op: www.parklingezegen.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden