Foto:

Inspiratiewandeling Arnhem

Arnhem -  Ontmoeten en bezielen van je eigen ambities en talent. Dat zijn de ingrediënten voor een inspirerende en creatieve wandeling o.l.v. acteur en theatermaker Ron Roumen op zondag 18 juli a.s. De wandeling is van 10.00 tot 12.00 uur in het Sonsbeekpark in Arnhem en de kosten zijn 15,00 euro p.p.

Iedereen loopt in zijn leven soms tegen vraagstukken of situaties aan die onomkeerbaar schijnen te zijn. Aan de hand van dramatechnieken wordt je geprikkeld om anders te gaan denken en vooral dingen te gaan doen. In welke vorm is voor iedereen anders. Ron Roumen is als acteur, coach en motivator dagelijks bezig om kansrijke elementen te zoeken en die toepassen in zijn werk en leven.

Een wandeling voor iedereen die op zoek is naar zingeving en ontwikkeling. In het prachtige Sonsbeekpark in Arnhem ontdekt u wellicht uw verborgen talent aan de hand van verhalen en muziek. Durf te spelen en te genieten. Deel uw verhaal met de rest van de groep en ontmoet elkaar eens écht ! De wandeling is geschikt voor iedereen van 18 t/m 80 jaar. Affiniteit met theatermuziek of literatuur is leuk maar absoluut geen must. 

Aanmelden: Zondag 18 juli 2021 - Sonsbeekpark Arnhem
Aanvang 10.00 uur. Einde ca. 12.00 uur
Deelname v.a. 18 jaar | Prijs p.p. €. 15,00
Meer informatie of aanmelding via info@inzuid.com
06.20402464 | www.ronroumen.nl | www.inzuid.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden