Foto:

ART IS ON - Open ateliers Arnhems Buiten zaterdagmiddag 26 en zondag 27 juni

Arnhem - Zaterdag 26 juni en zondag 27 juni a.s. stellen kunstenaars op Arnhems Buiten en de Hes hun ateliers open voor bezichtiging en verkoop van hun kunstwerken. Een unieke kans om een nog onontdekt kunstwerk te bemachtigen. Daarnaast zijn de groene omgeving en de gebouwen zeker de moeite waard om even te bezichtigen.

Op Arnhems Buiten –het voormalige KEMA-terrein- heeft zich de afgelopen jaren een grote groep kunstenaars gevestigd in een aantal gebouwen op dit lommerrijke, deels monumentale bedrijvenpark. Ook Popcentrum Jacobiberg en De Kookplaats zijn op dit terrein te vinden.

Op het gehele terrein, zowel op het oude gedeelte van het vroegere KEMA-terrein Den Brink als op het zuidelijke deel De Hes, werken zo’n 120 kunstenaars. De kunstenaars zijn werkzaam in diverse disciplines, zoals schilderkunst, grafiek, illustratie, fotografie, ontwerp en beeldhouwen. De kunstenaars vertellen je graag over het tot stand komen van hun werk. Een unieke kans om binnen te kijken in een aantal bijzondere industriële panden én tegelijkertijd ‘early-art’ op de kop te tikken.

In een ander jasje dit jaar, zoals menigeen wellicht al vermoedt, want we hebben toch nog te maken met corona. De kunstenaars die meedoen aan deze editie van de open ateliers willen hiermee een positief signaal afgeven naar buiten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden