Foto:

Steun voor SWOA Zomerweken

ARNHEM, juni 2021 – SWOA, een Arnhemse welzijnsorganisatie met expertise ouderen, ontvangt € 3000,- vanuit het Oranje Fonds, Stichting RCOAK en Fonds Sluyterman van Loo. Hiermee organiseert SWOA extra activiteiten in de zomermaanden voor wijkbewoners.

SWOA Zomerweken

Van half juni tot en met eind augustus staat SWOA in het teken van de SWOA zomerweken. Tien weken waarin op verschillende locaties in Arnhem activiteiten worden georganiseerd voor inwoners. “Afgelopen jaar waren de zomerweken een groot succes. Binnen de geldende maatregelen hebben we diverse activiteiten georganiseerd”, aldus Bea Schouten, directeur-bestuurder bij SWOA. “Ook dit jaar hopen we weer veel wijkbewoners te verrassen met leuke activiteiten! Uiteraard binnen de richtlijnen van het RIVM. Mede dankzij de bijdrage van het Oranje Fonds, Stichting RCOAK en Fonds Sluyterman van Loo is dit mogelijk.”

Het Oranjefonds

Het Oranje Fonds bouwt aan een sociale samenleving, waar mensen er voor elkaar zijn en iedereen mee kan doen. Daarom mobiliseert, versterkt en ondersteunt het zoveel mogelijk mensen en organisaties die zorgen dat niemand er alleen voor staat. De steun bestaat uit inspiratie, advies, kennis en geld. Het Fonds kan dit doen dankzij o.a. de Postcode Loterij, de Nederlandse Loterij, Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden